Als je een fan bent van flora, fauna en fantasie, dan zit je goed met de tekeningen en schilderijen van Anka. 

Haar werk is kleurrijk, gedetailleerd en wordt vaak beschreven als sprookjesachtig en sfeervol, wat haar diepe affiniteit met de natuurlijke wereld en haar fantasierijke geest laat zien.

Bij het maken van de tekeningen en schilderijen maakt Anka gebruik van een verscheidenheid aan materialen en technieken om haar onderwerpen tot leven te brengen met veel aandacht voor detail. Of het nu gaat om een, grillig tafereel van dieren die stoeien in een bos, een mystiek wezen uit haar fantasiewereld of een delicate botanische illustratie, elk stuk is met zorg en creativiteit gemaakt. 

Behalve het creëren van tekeningen en schilderijen schrijft en illustreert ze ook (kinder)boeken voor klanten in binnen- en buitenland en is ze is een ervaren portretkunstenaar, die de schoonheid van mens en dier op levensechte wijze vastlegt. 

Daarnaast is Anka ook een milieubewuste kunstenaar die objecten maakt van verschillende gevonden en afgedankte materialen, waardoor vergeten schatten nieuw leven worden ingeblazen.
Anka’s passie voor kunst gaat verder dan het maken van haar eigen werken. Ze is ook toegewijd aan het delen van haar kennis en creativiteit met anderen door middel van workshops en cursussen voor zowel volwassenen als kinderen en zowel privé als op scholen. 

www.ankawillems.nl

Anka Willems Illustrations and Art | Facebook

https://instagram.com/ankawillems.illustrator

Anka Willems Illustrator | LinkedIn