Jubileumexpositie

Geplaatst op door Ietje Rohr

Persbericht

JUBILEUMEXPOSITIE GALERIE BOVEN

Kunstenaarscollectief Galerie Boven bestaat 10 jaar !!!

In de zomer van 1999 is in Stadskanaal het Kunstenaarscollectief Galerie Boven opgericht.
Tegen alle verwachting in hebben we ons in een moeilijk kunstklimaat weten te handhaven, en we organiseren daarom een unieke jubileumexpositie aan het Raadhuisplein te Stadskanaal (naast ingang Best Western)
Veel oud-leden zijn uitgenodigd om mee te exposeren waardoor een overzicht ontstaat van werk van bijna alle kunstenaars uit de regio Stadskanaal.
Het werk zal daarom zeer divers zijn: van schilders, beeldhouwers, een poppenmaakster, fotografen, keramisten en kunstenaars die zich bezighouden met assemblages of collages.
Kortom een interessante expositie en een uniek overzicht, en zij zal de hele maand oktober te bezichtigen zijn; op zaterdag van 12.00 – 17.00 uur, zondag van 13.00-17.00 uur en iedere donderdagavond van 18.00 -21.00 uur. Bovendien is in dezelfde periode op kantoortijden meer werk van de deelnemende kunstenaars te zien in het nabij gelegen gemeentehuis.
De opening van de expositie is op 1 oktober om 19.30 uur en wordt verricht door Mevrouw B.A.H. Galema , de nieuwe burgemeester van Stadskanaal. Iedereen is van harte uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn onder het genot van een hapje en een drankje.

Met vriendelijke groet,

Klaas Pals, voorzitter Kunstenaarscollectief Galerie Boven te Stadskanaal.    vrijdag, 18 september 2009

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.